Dorel a lovit din nou? Bulevardul Independenței din Târgoviște este din nou în reparații!

You are currently viewing Dorel a lovit din nou? Bulevardul Independenței din Târgoviște este din nou în reparații!

Municipiul Târgoviște se află de ceva vreme într-o adevărată campanie de reasfaltare și reabilitare a străzilor și trotuarelor. Pentru locuitori, acest lucru este greu de îndurat (zgomot, praf, miros, deranj public). Cei care trec sau locuiesc în centrul orașului (Bulevardul Independenței) au crezut că lucrările s-au încheiat.

De curând, însă, acestea au fost reluate. Mai precis, s-a început decopertarea asfaltului care acoperea capetele de canal. Firma care a realizat această lucrare a acoperit toate canalele. Întrucât de curând au început ploile, administrația locală a constat că…. toate canalele sunt acoperite. Deh… lucru românesc! Reparăm, asfaltăm, pentru ca la scurt timp să spargem și să cârpim. Am putea spune simplu: Dorel a lovit din nou!

Chiar dacă aceste lucrări în stil neaoș românesc se vor încheia, suntem ferm convinși că vor urma altele. O parte a trotuarului este reabilitat, asfaltat (cel de lângă stradă), în timp ce  trotuarul de lângă blocuri a rămas așa cum era: vechi, deteriorat, cu crăpături și diferențe de nivel. Este ca și cum am pune un petic vechi la o haină nouă!

Dar ne-am înarmat cu răbdare! Căci cu răbdarea se trece marea!