Tragedia de la Crevedia și dorința lui Ion Doldurea de a obține un nou mandat de primar la Caracal

You are currently viewing Tragedia de la Crevedia și dorința lui Ion Doldurea de a obține un nou mandat de primar la Caracal

Au trecut 6 luni de la tragedia de la Crevedia. Presiunea exercitată de presă și de opinia publică l-au determinat atunci pe primarul Ion Doldurea să își anunțe suspendarea din toate funcțiile politice. „Având în vedere situația creată, deși nu am și nu am avut niciodată vreo implicare în societatea comercială unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar fiind vorba de un membru al familiei mele, pentru a nu exista nici un alt fel de interpretare, am luat decizia de a mă suspenda din calitatea de membru al PSD și, implicit, din orice altă funcție politică deținută”, a transmis Ion Doldurea la vremea respectivă.

La acel moment, a ieșit la iveală faptul că firma care deținea stația aparține chiar fiului său, Ionuț Doldurea. Explozia s-a soldat cu moartea a șase persoane și rănirea a altor câteva zeci.

Ion Doldurea își dorește un nou mandat. Informația a fost confirmată de deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu, prim-vicepreşedinte al PSD Caracal, care a declarat vineri că „domnul primar este membru PSD şi nu şi-a pierdut niciodată calitatea de membru PSD. A luat o decizie unilaterală de a se autosuspenda din toate funcţiile deţinute în PSD Caracal şi PSD Olt, iar decizia unilaterală de a reveni îi aparţine în totalitate şi când va fi momentul o va anunţa, cu aceeaşi stimă şi principialitate cum v-a răspuns acum la întrebare.

Şi faptul că v-a răspuns onest că va candida este rodul discuţiilor pe care le-am avut în interiorul organizației şi se bucură de întreaga susţinere a colegilor noştri din PSD Caracal, din PSD Olt şi cred că şi din PSD naţional”.

Astfel, chiar dacă au murit 6 oameni, primarul de Caracal nu numai că nu a făcut un pas înapoi, ci și își dorește un nou mandat. El este susținut în acest demers de PSD.

Primarul Doldurea ar deține peste 20 de case, apartamente și spații comerciale, precum și aproape 500.000 de euro în conturi. La acestea se adaugă și un hotel de 5 stele în Caracal și opere de artă evaluate la 70.000 de euro.

Putem concluziona că la Caracal, edilul Doldurea și PSD merg mână în mână indiferent de situație!