Noua modă – să conduci Lamborghini în chiloți…

You are currently viewing Noua modă – să conduci Lamborghini în chiloți…
  • Categorie:Info / Social

Celebrul influencer Dorian Popa, zis și Hatz Johnule, a fost oprit de o mașină de poliție în timp ce conducea mașina sa – Lamborghini – sub influența drogurilor, fiind îmbrăcat în halat de baie și chiloți. Drept urmare, i s-a reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influența drogurilor.

Această știre s-a rostogolit pe toate posturile de știri, în întreaga medie românească. Nu cred că Dorian Popa și-a dorit atât de mult o astfel de popularitate încât să facă astfel de lucruri! Sau poate celebritatea și banii dobândiți l-au schimbat într-atât de mult încât a uitat care este normalitatea. A crezut și el, asemenea celor care au fost îmbătați de faimă, succes și bani, că totul îi este permis. Nu a mai avut nicio restricție. A uitat să se mai comporte normal. Sau, poate, a înțeles că Lamborghiniul său nu poate fi condus decât în chiloți și cu fumuri trase… Este o nouă modă promovată de celebrul influencer, care deunăzi declara a fi împotriva consumului de droguri!

Fiind dezbrăcat, mai curând decât îmbrăcat, Dorian Popa a transformat Domneștiul într-o stațiune la Marea Neagră. Și, astfel, Domneștiul concurează cu Vama Veche sau cu 2 Mai, clipul de promovarea fiind realizat chiar de celebrul influencer!

Succesul și banii schimbă omul. De aici și până la decădere este un singur pas. Beția succesului îți ia mințile, te face să te crezi stăpânul lumii. Pentru o clipă ești sus. De aceea, aterizarea cu picioarele pe pământ este mult mai dificilă, căci căderea este abruptă. Sperăm că Dorian Popa a revenit cu picioarele pe pământ și a înțeles să fie un model pentru tineri!