Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată de două ori în două zile

You are currently viewing Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată de două ori în două zile

În decurs de numai două zile senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată de două ori: odată pentru condus cu viteză excesivă; și o altă amendă pentru „afirmațiile și expresiile proferate” la adresa agenților, informează Digi24.ro.

Polițiștii rutieri au amendat-o din nou pe Diana Șoșoacă, după ce au prins-o conducând duminică cu 110 km/oră pe un sector de drum unde limita maximă de viteză era de 40 km/h, de data aceasta pentru „afirmațiile și expresiile proferate” la adresa agenților. Amenda este de 1.000 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Având în vedere afirmațiile și expresiile proferate, la adresa polițiștilor rutieri, de către femeia sancționată la data de 10 martie a.c., pentru depășirea limitei maxime de viteză, polițiștii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancțiunea contravențională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a anunțat, luni, Poliția Ilfov.

Senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere şi a fost amendată după ce a fost depistată în Buftea conducând cu 110 km/oră pe un tronson de drum pe care viteza maximă admisă era de 40 de km/oră. Diana Şoşoacă a avut o dispută cu poliţiştii care au oprit-o în trafic, pe care i-a insultat şi ameninţat, punând întreaga situaţie pe seama sistemului care vrea să o oprească din campania electorală.