Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu va mai participa la alegerile europarlamentare

You are currently viewing Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu va mai participa la alegerile europarlamentare

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, fondatorul PMP, nu se mai regăsește în noua formulă adoptată de conducerea partidului pentru alegerile europarlamentare din iunie, 2024. Președintele PMP, Eugen Tomac, a spus pentru G4Media că Băsescu nu mai candidează și că nu se mai implică demult în activitatea partidului. „Domnul Președinte nu se implică în activitatea noastră de mai mulți ani și nu va mai candida”, a comentat Tomac.

Potrivit informațiilor G4Media, Băsescu a fost internat la Spitalul Militar cu o puternică viroză pulmonară, aflându-se sub tratament.

Tomac a răspuns pentru G4Media că Băsescu nu va mai candida pentru vreo funcție. „PMP îi este recunoscător domnului președinte Băsescu pentru tot ceea ce a făcut pentru ca acest partid să reușească. Toți cei care i-am fost alături în ultimele bătălii electorale la care a participat ne unim acum energiile în Dreapta Unită”, a comentat Tomac.