Coaliția PSD-PNL a desemnat drept candidat comun pentru Primăria Bucureștiului pe medicul Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea și Sebastian Burduja vor coordona campania pe București

You are currently viewing Coaliția PSD-PNL a desemnat drept candidat comun pentru Primăria Bucureștiului pe medicul Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea și Sebastian Burduja vor coordona campania pe București

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunţat că Gabriela Firea se va afla pe lista PSD-PNL la alegerile europarlamentare şi va coordona alături de Sebastian Burduja campania pe Bucureşti. ”Doamna Firea va fi pe lista la europarlamentare”, a confirmat el. 

Vor fi coordonatorii de campanie pe Bucureşti, din partea PSD doamna Gabriela Firea, din partea PNL, domnul Burduja”, a mai spus secretarul general al PSD.

Paul Stănescu a declarat că în coaliţie se vor stabili marţi seară sau miercuri candidaţii pentru Sectoarele 1, 2 şi 5. ”Nu am stabilit, discutăm, ce pot să vă spun e că vom avea candidaţi comuni şi liste comune la consiliul local şi Consiliul general”.

Despre candidatul PSD-PNL la Primăria Generală, Cătălin Cîrstoiu, Stănescu a afirmat că este un medic recunoscut, manager de spital şi consideră că, susţinut de ambele partide, are prima şansă.

Paul Stănescu a mai spus că joi PSD va convoca Consiliulul Naţional în care se vor valida o parte din candidaţii la locale şi lista la europarlamentare.

Întrebat dacă îl va bate Cîrstoiu pe Cristian Popescu Piedone şi pe Nicuşor Dan, Stănescu a afirmat că alianţa PSD şi PNL are prima şansă. ”E o competiţie, vom vedea, dar noi sperăm şi facem tot ce e posibil ca domnul Cîrstoiu să fie Primarul Capitalei”, a subliniat el.

Despre notorietatea medicului Cătălin Cîrstoiu, secretarul general al PSD a afirmat că acesta are notorietate dar vor lucra pentru a veni cu un proiect pentru Bucureşti.