Telenovela familiei Șoșoacă nu se mai încheie….

You are currently viewing Telenovela familiei Șoșoacă nu se mai încheie….

Suntem popor latin și ne plac telenovelele. Subiectele, artificiale sau reale, nu contează! Importante sunt disputele, circul! Așa cum spunea latinul: panem et circenses (pâine și circ). Din păcate acest circ ieftin care ajunge în presă acoperă multe dintre subiectele importante ale momentului: alegeri, comasări, inflație, bilanț la sfârșit de mandat etc.

În schimb vedem cum senatoarea Diana Șoșoacă își exclude soțul din partidul SOS România. Drept răspuns, soțul senatoarei Șoșoacă face următoarele declarații: „Am renunțat la tot ce aveam, la job-ul meu de aici, că să mă mut acolo. Ca să ce? Să fiu acum nevoit să plec efectiv și să o iau de la zero? Asta merită ceva? Măcar dacă m-ar fi văzut analizele bune să fi făcut un tomograf și apoi un ecograf și apoi să fi făcut analize de sânge pentru markeri tumorali. Măcar pentru chestiile astea, să mă fi văzut bine, gata acum te poți duce bă bărbate de acia, du-te dracu. Ești sănătos măcar. Nu o doare în c**. Și atunci la cine să mă gândesc eu, la ea? Fir-ar mama ei a dracu de zdreanță. Mi-e scârbă de mine că de doi ani o duc rău de tot cu ea. Mi-e scârbă că am stat doi ani, mie-e scârbă. Dacă plecam în primul an ce bine îmi era”, a spus Silvestru Șoșoacă, potrivit unei înregistrări ridicate pe TikTok.

Având astfel de politicieni, care din păcate sunt susținuți de un procent destul de important de români –7% la ultimele sondaje de opinie, ne întrebăm ce se va întâmpla cu scena politică românească în imediata apropiere a alegerilor, dar și după aceea? Oricum limbajul public în politica românească este extrem de scăzut, având un singur principiu: cine țipă mai tare și mai urât poate fi auzit!