Cristian Popescu Piedone și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Capitalei din partea Partitudului Umanist Social Liberal

You are currently viewing Cristian Popescu Piedone și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Capitalei din partea Partitudului Umanist Social Liberal

În timp ce coaliția PSD-PNL se chinuie să găsească un candidat bine cotat, Cristian Popescu Piedone și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Capitalei din partea Partitudului Umanist Social Liberal (PUSL). De asemenea, edilul Sectorului 5 a dezvăluit că formațiunea politică pe care o conduce va deschide listele pentru alegerile europarlamentare chiar cu numele său.

Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5, a oficializat duminică intrarea sa în competiția pentru Primăria Generală a Capitalei, ca reprezentant al Partidului Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu. Este demn de menționat faptul că, potrivit unui sondaj comandat de primarul general în exercițiu, Nicușor Dan, Piedone, din partea PUSL, a obținut cel mai mare număr de voturi în preferințele electoratului.

”Sunt onorat cu responsabilitatea cu care am fost învestit. Este o altă etapă în viața mea. Este o etapă mult mai serioasă. Vom schimba multe atât în comportamentul pe care l-ați cunoscut de peste 30 de ani al lui Cristian Popescu Piedone, cât și în evoluția în interesul cetățeanului de acolo de unde am plecat, am rămas și voi pleca poate după un mandat la Primăria Capitalei.”, a transmis Piedone în cadrul unei conferințe de presă, unde a anunțat și candidații pentru primăriile de sector ale Bucureștiului.